Monday, August 2, 2010

citer besdei lieya & hubby~

yea yeah!! syukur sangat2....di hari ini 2 ogos, lieya genap berusia 28 tahun.....lagi due tahun jek nak masuk angka 30-an nie....huhuhuhu......jom layan pic2 sempena besdei lieya dan hubby...ops lupe nak habaq mai, kami share besdei bulan yg same.....hubby plak 5 ogos......he he he....kami celebrate awal.......

*
*
*
*
*
v


kek tuk mama...


kek tuk papa.....


tak sempat2 papa tukar baju kejer, terus kami sambut heheeheh bersungguh mia n mija nyanyi!



yg over tiup lilin sah2 laaa si mia...



yg over tiup lilin sah2 laaa si mia....



hepi besdey to me!!~


tadaaaa....nie adiah tuk mama dari papa....thanks!!! mmg idaman hati nieh....huhuhu
~canon eos 550D~



tak heran dah ngan kek...terus try camera.....hik hik hik



nie lak...adiah dari mama tuk papa...jeng jeng jeng....apakah?...



lawak tul tgk gambar nie...dah mcm adun kawasan bagi adiah kat org kampung lak hah heheheeheh




ohooooooooooo....berjaya buat papa tekejut......hahahaaahah



blackberry bold2 9700 tuk papa tahun nie yeak....




video yg sempat di snap....


video


pemakan kek kat umah semestinye mia mija....2 slices tu dieorg yg bedal!


papa pun tak heran dah kek...sibuk bace manual....hiks!~



keriuhan!~




sharing is caring.....heheheh kang kalo beli sebuku tak abes....



licin kooooo....



comot dah masyam mama nieh....





mia kepohci......





khusyukkk abis hah laki aku.....huhuhuhu.....



moga kami dimurahkan rezeki dan bahagia selalu.......
selamat hari jadik tuk papa dan diri sendiri!!~











41 celoteh sahabat

best gile dpt hadiah tu lieya oiii...hehe..kalau aku senyum smpi bw tido smpi le bgn esoknye, tak lekang lg senyum tu..muahahah! idaman kalbu tu!

ape2 pun, happy bday la ye utk ko n en abg ko tu..moga pnjg umur kalian berdua..moga sentiasa dilimpahi rezeki dan kehidupan yg sihat walafiat di samping anak2..amin!

August 2, 2010 at 9:47 AM

selamat hari jadi lieya..
senangkan kalo kongsi bulan yang sama celebrate besday .
kty ngn along pun bulan yg sama ..selang sehari ..

semoga lieya & hubby ..sehat,dimurahkan rezeki dan bahagia disamping family selalu .amin

August 2, 2010 at 9:52 AM

wah bestnyer...happy besday lieya..samolah kita sama bulan azie 9/8...

August 2, 2010 at 9:53 AM

happy birthday tuk kak lieya n en shah...semoga dipanjangkan umur dan rezeki semakin bertambah2..ermm..kek tue membuatkan shda nak kena terjah SR gak nie....

August 2, 2010 at 9:54 AM

luper nak ucap..moga Allah sentiasa murahkan rezeki mu & sentiasa diberikan kesihatan yang baik.

August 2, 2010 at 9:54 AM

hepy birthday utk lieya n asben...

bestnya adiah camera tu...lepas ni bolehlah hire lieya jd photog sy..he he he..

semoga lieya n family dimurah rezeki, sihat2 sellau n bahagia2 sellau..

August 2, 2010 at 9:55 AM

happy bestday lieya yang ke 28.semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.dapat kamera, bolehlah tangkap gambar banyak-banyak lagi.lupa plak ucapan tu untuk suami lieya sekali tau.

August 2, 2010 at 9:58 AM

happy birthday lieya n hubby...untung badan kau lieya dapat camera tu...memang best arr...nanti kita leh amek gmbr sama2 yer...hehehe...

August 2, 2010 at 10:01 AM

Happy Lieya & Hubby...wow lagi bess celebrate together2..moga murah rezeki...happy2 selalu & bahagia dunia & akhirat amin....lepas ni leh buat lagi bnyk aktiviti tembak menembak...bessnyer hadiah tu hehe

August 2, 2010 at 10:08 AM

best gila adiah ko lieya...suke...
wah!! suka la laki ko dpt BB.lepas ni leh layan BBM cam laki aku..hihi

August 2, 2010 at 10:29 AM

selamat hari jadi lieya.. bestlah hadiah tu.. klu akak pun tak pandang dah kek tu.. tapi this year hadiah kan en. suami akak DSLR sony E230 je.. akak tak dapat lagi.. bulan 11 ni baru b'day.. hehehe.. bagitau mcm nak suruh lieya bagi present je..

August 2, 2010 at 10:30 AM

hepi besday to lieya n shah.. semoga dilimpahi rezeki dan gembira di smping mereka yg trsayang


wahhhh camera baru tu.. bes ar.. pasni leh la menumpang amik gambar kt camera ko plakkk..kekekeke

August 2, 2010 at 10:48 AM

hepi besday tuk ko ngan asben ko...sbaya lak kite eh...tang hadiah x thn tu....hihihi mmg idaman ati ek...smoga ko n asben sukses dlm idop n bhgia selamanyer...aminnn

August 2, 2010 at 10:49 AM

HAPPY BIRTHDAY BUAT LIEYA & HUSBAND YEH!.. SYOKNYE.. SAMA BULAN!..

HADIAH TU.. PERGHHHHHHHHH!! TELAN LIOR JE LA NENGOK!!..

APA2 PUN MOGA KEBAHAGIAN ITU SENTIASA MENJADI MILIK KALIAN BUAT SELAMANYA.. AMIN.. ;D

August 2, 2010 at 11:19 AM

Happy B'day Lieya & suami.....
Semoga kalian ber2 dmurahkan rezeki,dpanjangkan umur & bbahagia dsamping keluarga tersayang...

August 2, 2010 at 11:23 AM

lieya, happy bierthday..May Allah bless u and husband..seronok birthday berganda mcm ni..

wow, bestnya dpt kamera..cangiih kamera tu..pasni tangkap gambo cantik2 tau..

August 2, 2010 at 11:34 AM

salam Lieya
HAPPY BIRTHDAY. wah dapat hadiah meriah ya. patut lately ni akak nampak photog lieya sesuntek sokmo terang sokmo. rupanya ada gadget baru. Moga impian dah jadi kenyatan. rajin shoot gambar baru ya.....

August 2, 2010 at 11:40 AM

Selamat hari lahir kakak ku semoga segala permintaan dimakbulkan Allah...wah sangat teruja yer bila masing-masing dapat hadiah yang dah lama dihajati yer hehehehe...mia dan mija suka benor makan kek hehehe...

Untung kongsi bulan yang sama sekali arung aje hehehhe

August 2, 2010 at 12:27 PM

bestnyer dpt tukar2 hadiah gitu kan..
aku wish ko ngan laki ko semoga murah rezeki selalu..
bt mia mija..leh dah mtk adik baru tu...

August 2, 2010 at 12:38 PM

hapi besday to both of you.. best wishes always.

wah...boleh la ko skarang celen si dod tu eh..

August 2, 2010 at 12:42 PM

happy birthday lieya..syok ye dapat hadiah birthday tu..sangat debom!!! hihihi

August 2, 2010 at 1:53 PM

hePy bESdaY akAK ngaN huSBanD.... bEsh sambuT sKAli kan... ;) lePas nih poSing saKan la aKak ek... hubby aKak pn Besh lew daPat bLaCkbeRy hehehe....

seMoga AkaK hePy ngaN sukSEs sLalu....

August 2, 2010 at 1:56 PM

Selamat Hari Jadi Lieya.. semoga dimurahkan rezeki lieya sekeluarga..

best hadiah harijadi tahun ni .. jaga baik2.. nanti jangan lupa akak nak tumpang bergambar tau..

August 2, 2010 at 3:47 PM

waaa bestnya dikkk dpt canon layie .. btuah bdn .. hubby pun samer .. blackberry layie .. hehehhe

pasni kena amik kursus menembak lah dik .. pic cantik2 ..

eppy bday dikk .. semoga panjang umur dan bahgia selalu :))

August 2, 2010 at 4:10 PM

Happy Birthday jugak dari Lisa..moga panjang umur dan rezeki murah selalu..best wok..dapat kamera ..lagi best bb tu..

August 2, 2010 at 4:36 PM

happy birtday lieya dan hubby...moga panjang umur dan murah rezeki..

best nye hadiah lieya tu...makin byk la aksi2 comel dua beradik tu nanti..


re: mmg mencabar bawak budak2 ke bandung tu...nak jadi singa pun ade, nak nangis pun ade jugak..hehehe...kita pun penat, budak2 tu lagi la..kesian diorang..

August 2, 2010 at 7:02 PM

epiii bday lieya...bestt kann dpt deyahh yg kiter nak2 sgt tu...seronott nengok uolls...

August 2, 2010 at 8:59 PM

hapi besday lieya & hubby.. wah best nyer dpt adiah kemera canon godang tu.

semoga ceria selalu..

August 2, 2010 at 9:10 PM

Hepi Besday to Lieya n hb.. moga bahagia selamanya... adiah tu yg the best.. heheheh..

patut la mu selim melim, x minat kek rupanya.. heheheh...

August 2, 2010 at 9:24 PM

wallah..mmg best la korang usben n wife bday bulan yg sama..deyah bday pun best...epi bday lieya..

August 2, 2010 at 10:41 PM

happy 28 bufday lieyaa & hubby!!! Moga terus berbahagia hingga ke hujung nyawa yekk...!!!

wah wah wah... memang superb tahap terbang ke awan biru present bufday korang tahun nihh!!!!! Lepas ni makin mantapp laaa Gambor yg di tepekk kat blog nih!!

NI yg lagi seronok nak tumpang sekaki cuci mata nih! wahahahhaaha

August 2, 2010 at 11:33 PM

phewwwittt....best ooo hadiah ko....lepas nie leh ler gedik2 manja ngan model2 cilik ko tu kan...makin kebabommm ler gambar2 ko nanti....hadiah shah pun tak kalah gark tu...ralit memasing telek hadiah yerk..sampai kek pun tak pandang hah....

wah....nampak gayanye.....raya nie gambar2 ko cun gilerrr aaaaa...chayok ler...leh ler tumpang yerk nanti.....dpt amik gambar jari aku pun kira ok ler tu....

btw...happy birthday to both of you...moga kebahagiaan, kasih sayang sentiasa melimpahi kehidupan kalian...

August 3, 2010 at 1:43 AM

Happy Besday Lieya n hubby!!

jeles tgk hadiah ko tu huhuhu..
haku nak gak!!!

August 3, 2010 at 8:49 AM

hepi besday kak lieya...wah...wah...wah....hadiah kamera tue....pas nie lagi banyak la gambar dalam blog nie...huhuhuh

August 3, 2010 at 9:03 AM

happy birthday lieya..hadiah best giler nk mampus..baik utk ko or suami ko..moga korang berdua happy2 selalu, murah rezeki, pjg umur dan diberkati..amin...

August 3, 2010 at 11:36 AM

hepy besday lieya...amboi hadiahhh tak henggatttt sungguh...meriah u! moga berbahagia ke akhirnya....amin

August 3, 2010 at 12:18 PM

dasyaaaattttttttt sunguh hadiah2 tuh...saya tumpang gembira(jeles)......huhuhuhu

August 3, 2010 at 3:15 PM

Happy birthday...

Wah syok ehh dapat DSLR..

August 3, 2010 at 6:44 PM
Anonymous

Astagfirullah Pn Lieya, saya lihat Pn Lieya dan kawan-kawan blog sangat riak, bermegah-megah dan menunjuk-nunjuk soal perkara duniawi. Saya pasti Pn Lieya sedar apa hukumnya berbuat sedemikian. Saya sgt bersyukur kerana Pn Lieya dan rakan-rakan beroleh kesenagan dan kebahagian, tapi saya sedih takut-takut kesenangan dan kebahagiaan ini akan membawa kesusahan di sana kelak. Fikir-fikirkanlah.

August 4, 2010 at 5:57 PM

alahai..baiknye hati cik anon mengomen.....ello kak!! tau tak blog ni funsinye ape....fungsinye lebih kepada diari...so whatever nak tulis pun lantak pi pada penulis laaaa....kalo ko rase tak sesuai or sakit mate bace citer aku ngan kawan2 aku, tak yah laa nak memenat2kan jari jemari ko klik lieyalatif.blogspot ni.....pi bukak laman web kesihatan ke, kewangan ke, masak2 ke...byk lagi ko leh surf....pelik tul, dah tak suke sebok gak nak bace blog aku.....

one more thing, ko jgn ingat aku tak tau sape ko....aku leh detect ko dari mane n siapa...cume aku tak nak jadi bodoh org yg tak paham dunia IT mcm ko nie.....

terima kasih sudi jengok blog...lepas ni takyah laa dtg lagi.....

August 6, 2010 at 10:14 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy