Monday, November 8, 2010

aksi mia kat perut mama!~

satu-satunye anak aku yg kesah ngan keboyotan perut aku skrang ni adalah si Mia.....ye laa, die yg excited nak dpt adik, so sah2 laa die jugak laa yg rajin belek perut aku ari2.....Mija?...nan ado kisah pun....takpe2 nanti adik die dah kuar pandai ar aku nak asuh die syg adik heheheeheh.....






bende wajib mia buat ari2....kiss my belly.....




cup cup cup...hiks!!~




pastu di gosok2nyer.....






haaaa time nie mia dok ckp ' adik oo adik...buat ape tu...tgh sendawa yeak"
mmg kuang asam anak aku ni, manjang ajek adik die dlm perut ni tgh sendawa, mentang2 laa selalu tgk aku mengunyah jek......hihihihi







same ar mcm gambar kat atas tu, bile aku tanye mia 'dengar' baby tgh buat ape ....manjang jek jawapannye, 
"mia dengar baby bunyi sendawa...camni bunyinyer....erkkkkkk" 
keh keh keh 






 gitu le kisah mia mucyuk mucyuk....he he he


 


urm, camne cuti deepavali korang....sure sonot gi jalan2 kan....lieya & co. balik melaka....tak pi mane2 pun...lepak umah, gi pantai n jalan gitu2 jek......








**bos aku cuti ari ni, ye lor die singh...so die sambut deepavali....walaupun die takde, daku tetap busy....huhuhu..











40 celoteh sahabat

alahai.. sweet je mia wat gituw.. tak sabar sunguh dah tu nakdapat adik.. bagus mia bagus.. kak long yg yg sayang kan adik nie..

November 8, 2010 at 9:06 AM

wa.....dah nmpak perut lieya...comel lah....nmpak memuncung n emnajnag je lieya..mcm boy jer..aminnnnnnn....

mesti adik dia nnti suka ngan mia sbb ari2 mia duk belek dia..ari2 menegur dia...kakak yg sweetlah mia ni...penyayang...

November 8, 2010 at 9:10 AM

ekekeke.. klaka la mia ni.. asik2 adik dlm peyut mama sendawa.. siap bunyik lagi..

sayang adik ek mia.. bagus.. bagus..

November 8, 2010 at 9:15 AM

alaalalala..comeyynya Mia..sure mmg dia sayangkan adik dia nih..:)

November 8, 2010 at 9:18 AM

alaalalala..comeyynya Mia..sure mmg dia sayangkan adik dia nih..:)

November 8, 2010 at 9:18 AM

pandai mija sayang adik..mesti kalo baby dah kuar nanti, dia la paling sibuk nak jaga adik.lieya...cumil bangat perut mu ittew

November 8, 2010 at 9:23 AM

amboi mia.. dah tunjuk sikap kasih sayang kat adik sebelum adik keluar lagi ye.. cute je masa cium perut mama dia..

November 8, 2010 at 9:50 AM

huhu..pandai mia sayang adik. lagipun mia dh besar, dia dh pandai bawa diri. mija masih ada sifat cemburu. yelah skrg ni dia anak bongsu, perhatian byk dpt kt mija, pasni kena kongsi sayang ngan adik plak. mana tak hangin kan!!

dah nmpk perut lieya, kalau dpt boy mesti lagi heppy ye. tapi x kisahlah, gegirl boleh tolong kerja dapur

November 8, 2010 at 10:01 AM

alolololo....comel ler kak mia buat mcm tu.

besar dah perut ko erk..cepat sungguh ler....jeles aku tengok...

November 8, 2010 at 10:02 AM

jangan jangan mia dapat adik kembar tewww.. ihiks

November 8, 2010 at 10:03 AM

suka tengok aksi MIA camtu...kiut sgt tapi mmg besskan feeling lagu ni..hehe

November 8, 2010 at 10:08 AM

comelnyer..geram aunty tgk...

November 8, 2010 at 10:10 AM

Aku dulu, masa peknenkan Hamzah, Akmal yg excited lebih..

mesti mia tak sabar2 tunggu adik keluar:) senang la ko nanti, dah ada sorang babysitter hehe

November 8, 2010 at 10:23 AM

lama tak jenguk blog lieya..ermmm happy je mia ye dpt kiss2 perut mama ek..sure excited lah tuh kan nak dpt adik..ina dulu, time arissa nak dpt adik..agaknyer dia pun tak fhm lagik..so wat de je lah..hehehe..aiman je dah tahu..rajinlah dia tanya psl adik lam pewut..hehehe

November 8, 2010 at 10:38 AM

alo alo tak sabar lagi nak dapat adik. Habislah lieya, tak senang duk baby ko kalau dah keluar nanti. dah tukang telek ni ada, mesti 24 jam dia jaga.

November 8, 2010 at 10:49 AM

penyayang tul mia ya sis...
untung u dapat kak long yg penyayang gitu...
pandai plak dia tanya adiknya buat apa ya...

November 8, 2010 at 11:03 AM

mia dah macam qistina...suka cium perut...hehehehe...mija tu jealous tu lieya...

November 8, 2010 at 11:09 AM

Hehehehehe....
Ada ciri-ciri jadi kakak mithali ni.

November 8, 2010 at 11:12 AM

so sweet..weh kak..dah bape bulan dah ni?

November 8, 2010 at 11:18 AM

Miya nampak penyanyang...
nampak time kesungguh sayang perot mama dia. Lieya nanti buat lah entry utk Jaja pulak...teringin nak nengoknya.

November 8, 2010 at 11:30 AM

comel jerk tgk aksi si mia nie....kiut...

November 8, 2010 at 11:44 AM

alahai dah besar yer perut lieya..
mesti akak2 berdua tu sayang kan baby ni kan.. excited nak dapat adik..

Mcm nak ngandung pulak rasanya.. hihi..

November 8, 2010 at 11:57 AM

alololo..baiknyer kak mia. hari2 dgr adik buat apa yer. kuakaka manjang je adik sendawa?? pndai ko yer mia..hahaha. mia ni msti pndai jg adik nnti.

wahh dah nmpak perut ko lieya. syoknyer peknen. hari2 leh usap perut kan..hehehe

November 8, 2010 at 12:07 PM

lieya aku suka giler gamabo2 ni... sgt2 sweet....

yer lor lieya perut ko mcm perut aku pegnant jerk.. muncung jer ha..

November 8, 2010 at 12:48 PM

haaa kompem BOY!! fuh fuh...
perut dh nampak tu...

alaaa sweetnya mia. sure jadi kakak penyayang ni...

November 8, 2010 at 1:22 PM

alalala...sweetnyer mia......mesti dah x sabar nak tunggu baby kuar nie....

November 8, 2010 at 1:45 PM

Alalaa comey nyaa..Mia.. dok sayang2 adik dlm pewut mama dia yer..

Bagus laa kecik2 lagi dah tau sayang adik kan.. :) Tak sabar laa tuh nak tunggu adik dia kuar kan.. :)

November 8, 2010 at 1:54 PM

mia ..tak sabar ye nak dpt adik..
besar dah perut lieya..

November 8, 2010 at 3:25 PM

anak rebinaku si nurul tu pun dah sibuk nak adik lg..mcm senang jer kan nak buat pastu kuarkan dari perut..huhu!

November 8, 2010 at 3:25 PM

ya tuhannnnnnnn sabo jerlahhh mia tuu hehehehhe
lucu akak tgk gamboo nie dikk heheheh

anak2 akak x lah mcm tuu cuma selalu tanye bile adik nak kuar hehehe

November 8, 2010 at 3:38 PM

sib baik dia kata sendawa..kot dia kata kentut..camne..hehehehe

November 8, 2010 at 4:56 PM

huhuhu...dah nampak ciri2 kakak yg prihatin...jgn nanti baby baru kuar..ade yg cemburu pulak...biase la kan,perasaan budak2 x blh di jangke...

November 8, 2010 at 5:06 PM

Ala sweet je mia ye..memang kakak mithali ni lieya..tang Mija tu jangan risau la lieya keluar adik dia nanti pandai la dia nak sayang tak caya tgk la belum ada depan mata memang la dia tak kisah soh dah keluar sure berebut2 punye

November 8, 2010 at 5:20 PM

wah..lovingnya kakak mia..kalo baby gerak sure dia lagi suka kan..silap2 mengekek2 ketawa..hahaha..

November 8, 2010 at 6:05 PM

Lieya,

haha adik sendawa ya...alhamdulilah adik selalu kenyang la tu...esok keluar semangat nanti...hihi...lieya bila lieya nyer due date?? Wah lieya nanti dan bertiga semakin riuh rendah umah lieya.

November 8, 2010 at 6:35 PM

ahahahahhaha.... tak sabar-sabar nak tunggu adik baru keluarrr he he he.

tak tau la camne nanti 2 kakak ni berebut nak jaga adikkk.. bertuah la lieyaa.. bleh goyang kaki je he he he

November 9, 2010 at 8:05 AM

mmg ada ciri2 kakak mia tu ek... sweet sgt masa dia duk usap2 perot ko tuh lieya, menunjukkan dia tak sbr nk dpt adik lg...
bagus...

tp bab tak tahan bile dia kata adik dia duk sendawa... ahak2... mia2 mmg comei lah

November 9, 2010 at 8:24 AM

Soalan bonus.
Mesti dia ada tanya kan macamana adik ni keluar karang? Macamana lieya jawab? Hehehehehe....

November 9, 2010 at 9:00 AM

dah besar perut lieya.. dh 17 mggukan? lieya dh tahu ker jantina baby?
seronok nyer mia pegang perut mama dia..

November 9, 2010 at 10:25 AM

mia kan kakak penyanyang.. tu sebab dia tak sabar ada adik lagi. kalau mija mesti la dia tak heran sangat. dia rasa dia adik lagi. heheheh

mesti kalau perut lieya beso, mia akan lagi teruja dengar suara adik dia dalam perut heheheh

November 9, 2010 at 1:28 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy