Friday, November 26, 2010

arini mija genap 4 tahun!!

yeah....syukur alhamdulillah......ari ni genap la usia anak dare aku yg no 2 ni berusia 4 tahun......SELAMAT HARI LAHIR Nur Mirza Irdina........ ini la bodak yg tetibe melekat kat rahim aku tanpa di jangka2...tau2 sajork sudah 4 bulan dalam perut....sedangkan mase tu mia baru jek nak masuk 7 bulan (fuh, rakus makpak ko) hahaahahahahaa.....tapi tu laa rezeki.....pregnant kan mija ni la aku dpt jawatan tetap dlm gomen....rezeki anak kan......




gambar ni mase mija baru pandai jalan2 jatuh he he he....rindu saat nie....kalo si mia mase kecik tembam, si mija ni tak sgt.....tak bape nak ketak2 pun body die huhuhuhu


tapi ngade2 tetap ade laaa...sikit nangis, tak dpt ni ..nangis...tak dpt tu ..nangis he he he


kak long mia tgh jage adik mija keh keh keh ....

inila penyeri hidup kami.....tak lame lagi coming soon lagi sorang plak heheheeheh
ni gambar mlm tadi snap.....belikan choc indulgence sepotong ...haa share laaaa....beli byk2 kan tak abis lak kang.......




anak-anak dare gediks kesayangan saye.....selamat hari jadi mija...semoga terus tabah menjadi mangse buli mia hahahaahahahah




ini lah hasil mase buat lilin kat aquaria aritu.....




yg peace tu tangah mia (gemok dan tembam hahahaah ) 
yg genggam penumbok tu sah2 laa mija (die kan brutal)
kenangan tuk besdei girl di bulan nov....
adiah tuk due badek ni?...lom belikan lagi....tgk laa nanti2....





selamat hari lahir puteri2 ku...semoga kalian membesar menjadi anak2 yg berguna pada agama dan bangsa





**catatan preggy : untuk kawan2 yg preggy, leh la jenguk web site nie http://www.babycenter.com ....mcm2 info ade...yg best tu video dari saat pregnancy, nak bersalin normal ke c-zer ke, cucuk epidural ke sume adelah...mcm2 info dpt.....erm tgk2 laaaa....buat tambah ilmu.....aku yg dah 2 kali pengalaman beranak ni pun bile tgk video rase ngeri jek huhuhhuhu
















37 celoteh sahabat

hepi bday mija.... bestla tgk anak2 hampir sebaya ni. dah mcm kembar pun ade

November 26, 2010 at 9:43 AM

Happy Birthday Mija Sayang.....aunty doakan moga mija menjadi anak kebanggan Mama & Papa yer.....

November 26, 2010 at 9:50 AM

hepy birthday mija....haah mcm kembar dorang tu...semoga 2 beradik tu jd anak yg bijak pndai n solehah yer..jg baby elok2 yer nnti...

November 26, 2010 at 9:54 AM

uih,banyaknya entry aku terlepas sbb p kursus..

dah besar anak dara ko lieya..dah 4 tahun..xlama lagi jd akak mija :)..happy birthday mija

red wok aku penag p sekali..senak perut mkn..hahaha.tp betolla ko ckp sos johnys lg sedap kan.yummy2..

wah, aquaria ada promotion ek skg.cam best je.masa aku p dulu, kena seratus lebih sbb xde promotion.yg ni berbaloi2 ar kan

November 26, 2010 at 10:06 AM

selamat ulang tahun mija...4 tahun baya aqil lorrr....aku pon nak kena countdown aqil 4 tahun disember nie hehehehe...

ala tecit je si mija mase baby yea...dah cam kembor je aku tgk anak dara ko nih...pasnie nak ada adik plaks...mesti lagi kecoh rumahtangga korang!!!

November 26, 2010 at 10:18 AM

hepy besday mija....

November 26, 2010 at 10:27 AM

Happy birthday mija.semoga jadi anak solehah ye , dah besar nanti.Ingat jasa mak dan ayah. tak sabar nak tunggu baby no 3 ko.

November 26, 2010 at 10:31 AM

tembam ek mija masa tecik2 tuh... nampak jelas masa gambar ke3 yg dia nangis tuh nyeh2....

tp skrg mija ttp cute n comel kt mata antie tau...
moga mija jd anak yg bijak n solehah...
comel je lilin tuh ek... kenangan

November 26, 2010 at 10:50 AM

hepi befday mija :)
semoga menjadi anak yg solehah!

ni kes x brek emergency la ni..haha!
samelah dgn MDT pun..tu yg rapat2 jadinya..kehkeh!

November 26, 2010 at 11:04 AM

Hepi besday mija..

kejap je kan.. tup tap tup tap dah nak jadi kakak pulak.. tokleh manja2 sangat dah tau.. eh! boleh tapi mama kasi lebih sikit utk adik baru nanti.. hehehe.. jgn jeles2 tau.. Moga jadi anak yg solehah.. ;D

November 26, 2010 at 11:09 AM

selamat ulang tahun mija.. semoga menjadi anak yang solehah dan berjaya di masa akan datang...

November 26, 2010 at 11:12 AM

hepi bufday mija...
smoga mija menjadik anak yg solehah ya sayang....
tak lama lagik jadik kakak ya!

suka tengok dorang ngadap kek tu...
walopun sekeping, nampak muka dorang hepi kan sis...

November 26, 2010 at 11:29 AM

happy bday mijaaa...

muka mija sejak baby x berubah kan ko?

keh keh keh.. wish mama dia yg lawak tu "semoga terus tabah menjadi mangsa buli".

aku ni skit punya ke bc dgn tawaduk dgn expectation ayat dia "semoga tabah menjalani liku2 hidup". rupanya salah tekaan aku.. hahahah

November 26, 2010 at 11:44 AM

kiut betul la gambar yang mia jaga adik tue.....serius...nampak comel sangat....bt mija....hepi besday sayang auntie bucuk2...dah ader adik nnti...jaga adik lek lok yer...heheheh

November 26, 2010 at 11:44 AM

eppy bday mijaaa ..dah besar dah .. ermm musti x sabar nak dpt adik layie tuuu heheh

mija dan mia nie mcm kembarkan ... sekali akak tgk wajah mereka saling x tumpah berdua nie ..
hermm tulah selalu buli membuli tuu hehehe

November 26, 2010 at 12:29 PM

Happy Birthday Mija sayang..semoga terus membesar menjadi anak yang solehah ye..sayang mija muaaah

November 26, 2010 at 12:42 PM

happy birthday mia
moga jadi anak yang solehah dan sentiasa membanggakan mama dan papa yerk

November 26, 2010 at 12:56 PM

Happy Birthday Mija...bessnyer u dapat anak2 umur dekat camni...apa2pun auntie doakan yang terbaik untuk mija..be a good girl taw

November 26, 2010 at 1:00 PM

Happy birthday MIja!!

semoga jadi anak solehah ..sihat sentiasa dan bijak..Amin!

November 26, 2010 at 1:11 PM

hepi besday mija.saya selalu gak time xdak keja kt opis atau time lunch singgah web baby center tuh.best dan takut pun ada.lieya tgk x yg org putih bersalin dlm air tuh.adoiii gerun kan.kdg tuh saya ada la join gak free give baby center.baru nie dpt bedak johnson 50ml.hrtuh saya ada isi utk pink box ntah la kt tuh tulis pink box tuh akan hantar ke hospital yg kita deliver.ada ejen hantar.kita cuma kena isi detail2 yg di minta.saya isi aja lorr.ntah dpt ke x, x tahu le.hehehe

November 26, 2010 at 1:31 PM

kak arini angah ucapkan selamat ulang tahun buat adik manisss hehehe oo apa hadiahnyer yer???

November 26, 2010 at 2:03 PM

hepi besday mija! jadilah sepotong kek pun dah ok..aku pun sama gak pasal kang beli besar2 xde sapa nak mkn... kejap je masa berlalukan..x lama lg mija nak jd kakak plak..

November 26, 2010 at 2:04 PM

happy birthday muja. tau2 dah 4 bulan dlm perut, best apa lieya. beranak rapat2 ni dh besar confirm dorang rapat.kecik2 mmg lah buli membuli.

tak sabar nak tgk TIJU (third junior) pula

November 26, 2010 at 3:25 PM

hepi 4th besday mija. moga jd anak yg baik. kakak yg baik. pasni jgn awak plak buli adik yer.

weiii comel la lilin tgn dua badik tu. ishh trgedik2 aku nk buat utk echa gak nihh

November 26, 2010 at 3:55 PM

happy birthday..moga membesar dengan sihat amnin

November 26, 2010 at 4:28 PM

hapi besday mija.. iqbal ngan sara sama la ngan ank lieya.. iqbal 7 bln sara dh ada dlm perut.. sama2 kita ni rakus kn liya.. hahaha

mekasih lieya kasi info baby center tu.. nk negok ni.

November 26, 2010 at 4:44 PM

happy birthday Mija...jadi anak yang solehah eh...kiss dari acik Lisa..

November 26, 2010 at 5:14 PM

Happy birthday budak manja kesayangan papa..moga sentiasa menjadi penyeri idup mama dan papa..luv u so much...

November 26, 2010 at 7:40 PM

happy birthday kakak mija ^_^

November 26, 2010 at 9:54 PM

Happy Birthday Mija.. comel jer mija masa kecil.. dah besar ni mmg nampak sama besar dengan mia..

Semoga mija jadi anak solehah dan cerdik pandai.. jadi anak kebanggaan papa dan mama ok.

November 26, 2010 at 9:58 PM

salam
dia nampak heppi dan bijak

November 26, 2010 at 10:19 PM

hai Lieya...hepi besday utk princess comeyy ko yer..moga jd anak yg solehah kelak..:D

br jer mkn kek nie gk td..:D

November 27, 2010 at 12:05 AM

Epi belated besday Mija..
Moga menjadi anak yg terbaik tuk kuarga, kakak yg baik tuk adikmu yg bakal lahir tu..jgn buli adik!.. jgn nakal², nnti fening mommie tu.. ekekekek..

November 28, 2010 at 9:33 AM

http://iedaimmi.blogspot.com/2010/11/di-taq-kids-baby-photo-contest.html

lieya ... adik telah di TAQ oleh akak .. eheksss :)

November 28, 2010 at 1:22 PM

happy bufday Mija..!! sejuk ati tengok muka korang berdua nihhh...

November 28, 2010 at 11:17 PM

Salam lieya,

dah tidur ke?? Happy belated birthday buat Mija ya...terlambat auntie dtg ni...moga Mija menjadi anak yang pandai dlm pelajaran nanti..moga hidup Mija sentiasa mendpt rahmat dari Allah.

November 29, 2010 at 12:51 AM

happy belated birthday to mija..moga terus bahagiakan ibu bapa dan jadi anak yg solehah ye..

November 29, 2010 at 12:23 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy