Monday, November 15, 2010

alkisah di konsert mia & mija

 selama sebulan lebih aku dok layan budak2 ni prektis tejoget2 umah...akhirnye ari yg dinanti2 sampai gak...dpt tgk mia mija perfom live gituuuu....lieya upload pic mane yg mia mija join je....pic lain2 sume upload kat fb jek la .....moh layan gambar2 yg ado.....

*
*
*
*
*
V

the banner...





papa budak2 ni sempat gi jengah mia mija tgh dimakeupkan...dpt laaa amik gambar...mama lak tgu kat dewan cop tempat depan2 heheheehe


yg kakak excited ngan kawan2...yg si adik plak sayu..dah tau mama papa ade kat2 situ...nak bekepit jek





dah mcm ikan duyung pun ade aku nengokkan hahaha





teacher siapkan budak2 nieh...





mia in action...lagu Sha Na Na by amy mastura....





ni student 4 years yg perfom...mija & the gang....




ade lieya tepek video ni hah...tapi tak abis pun, sebab kang kalo panjang2 sgt susah nak upload....ade sambungan die tapi mls lak nak upload.....same jek pun step sampai abis..dok ulang2 step jek kih kih kih mija yg paling ujong tu yeak....


video


pemandangan vontots adelah pekara biase...sume berebot nak rakam moment si anak huhuhu
mcm persembahan ade, bacaan poem, tarian lagu waka waka, lagu hindustan, lagu micheal jackson, story telling pun ade, lakonan pun ade...mcm2 lah.....kat fb lieya upload gambar yg lain2, kat blog ni tak yah laaa...mls nak boh byk2..






dlm petang2 sikit, turn mia la keluar.....lagu Tari Tualang Tiga....bekebaya youuuuu...




liuk lentok youuuu....





ewah...ewah....




meh tgk video mia plak.....part 1 lepas nak upload...yg sambungannye tak lepas2 nak upload...halal la korang tgk pendek gini ajek yeak hehheheh



video












papa amik gambar, mama tukang rakam ....berat bontot ar nak bangun kesane kemari



bertuah anak dare aku si mija ni buli kawan jek kejenye...mentang2 tak sampai, disuruhnye kawan die dokong die....ha ha ha



mia n mija ade join nasyid.....penutup persembahan...







haaa...tu papa kite.....he he he







joget seksi boleh, nasyid pun boleh...seimbang laa ha ha ha





tu je laa kisah konsert mia mija...mmg meriah ngan gelagat budak2..tegelak2 jek kiteorg mak pak yg tgk nieh......he he he...harap2 tahun depan mia buat persembahan bace poem plak....






**bestnye minggu ni kan....keje bape ari ni sebab cuti raye haji hi hi hi




































25 celoteh sahabat

meriahnya....syok kan tgk budak2 joget.dina nya smlm..kelakar aku tgk peel masing2.tp dina nya xsemeriah mija n mia ni

November 15, 2010 at 9:17 AM

meriahnyer lieya,
suka aku tengokkk:D
pandai betul diorg joget2...

berapa lama la tu practice ye..

November 15, 2010 at 9:28 AM

seronokkan tgk persembahan budak2 nie...sgt jujur n ikhlas..sy pun gelak jer tgk persembahan dorang...
bestlah konsert mia n mija nie...meriah...

November 15, 2010 at 9:31 AM

alor2 cumeinya mia & mija tuu .. pandai jugak budak2 nie menari .. kalau kena ngan latiha nya sure seronok tgk kann :)

ehheeh video tuu akak try play .. tapi sekat2 last2 tutup jer .. duk baca yg lieya tulis jer ok dahh :)

ehhehe akak dah cuti dikk :)
selamat hari raya dikk

November 15, 2010 at 9:37 AM

comeynya mia & mija..lawa.cun.seh
ada bakat..lak tu ..

November 15, 2010 at 9:45 AM

syok tengok budak2 nie.. heheh..mcm2 ada.. comei2 belaka..

anis nye lom update lagi sbb gambo kat uamh.. lupa nak amik semalam..

November 15, 2010 at 9:50 AM

meriah betul konsert2 diorg nie...nureen pun smlm konsertnya...tp dier masuk coral speaking jerk...dah grad dah dier smlm...hehehe

November 15, 2010 at 9:54 AM

meriah..suka tgk video dorang..kemain mija dgn kebaya you...hehe

November 15, 2010 at 9:54 AM

pakai lipstik tu, mesti maintain cun. nak cakap pun takut lipstic hilang. amboi, kemain lagi anak dara ko ni.tak tahu menakut.esok , kalau sekolah pandai bergaul, senanglah lieya nanti.

November 15, 2010 at 9:55 AM

seronoknya lieya. meriah gitu. pndai2 bebudak ni menari kan..comel je. auwww cekcinya mijaaa... cam amoiii aku tgk

November 15, 2010 at 10:28 AM

i suka gi konsert kids sis...
memang tergelak2 kita dibuatnya kan...
chomel tul 2 beradik nie...
ayu si kakak berbaju kebaya...
cekci si adik berspagetti strap tu hehehehehe...i loikeeee!

a'ah best kan minggu nie...
esok last keje then cuti yuhoooo :)

November 15, 2010 at 10:42 AM

alahai comeinyer dia... rasa cam nk cubit2 je pp dia...
sernok kan kalu tadika bt aktiviti gini... budak2 hepi, mak pak pun hepi...

November 15, 2010 at 10:48 AM

hehehehe...suka tengok diorang perform...nanti lieya tgk qistina preform plak yer...

November 15, 2010 at 11:00 AM

comei sgt....anak2 hang mmg ada talent kalu masuk bintang kecil pun bagus ni..cantek la costume nak2 yang kebaya nyonya tu hehe

November 15, 2010 at 11:18 AM

meriahlah konsert diorang ni.. akak pun rasa nak join je sebelah mija n mia.. hehehe...

tak tahan tgk diorang menari2 terkekek2 ketawa dibuatnya.. sporting ye

November 15, 2010 at 11:28 AM

comelnyer mia n mija make up....auww..mija seksila..hehehe..meriah tgk konsert diorang tue kak...

November 15, 2010 at 1:21 PM

best! memang baju dorang tu sangat cantik tau.. kene dengan persembahan.. eh kelas mija tak ramai pompuan ek.. tengok ada 4 orang jer.. pandai mija berjoget2. cute jer..

mia plak, baju dia memagn sangat sesuai dengan lagu tu.. pandai lak cikgu dia sediakan baju kebaya tu ek.. apapun mmg konsert akhir tahun ni seme mak bapak mmg tunggu2 la kan.. happening betul

November 15, 2010 at 1:37 PM

memang seronok bila tgk anak2 buat persembahan..mak/pak yg eksited giler..haha!

MDT pun tak sabar2 nak balik beraya ni ha!.. :)

November 15, 2010 at 2:40 PM

memang kelakar tgok budak2 buat persembahan,takder cover2 lagi..hentam je ikut suke hati dorang..tu yg best tu...huhuhu...

November 15, 2010 at 2:44 PM

Bestyer lieya...Saya mmg duk tertunggu n3 psl mia mija berjoget ni...bestnyer...

November 15, 2010 at 4:51 PM

amboi, berwarna-warni betul

November 15, 2010 at 8:16 PM

Meriah lieya..syok tgk budak berdua tu berjoget2 ye

November 16, 2010 at 8:54 AM

seksi ko budak yg nmpk peha n lutut tuh..kihkihkih..

kita bila tgk dorang menari n nyanyi sure sengih2 kan..sweet je..

November 16, 2010 at 3:38 PM

comelnya ikan duyung dan little nyonya

November 20, 2010 at 11:26 AM

Salam, sy termasuk ke blog lieya sbb nak cari info tadika area pinggiran putra. DUlu Lieya hantar anak2 kat Tadika Lagenda yer? Ok tak system Lil Caliph?Please2..sy terdesak sangat nak cari info tadika.

December 11, 2010 at 7:59 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy