Tuesday, November 9, 2010

tak sah kalo tak singgah pantai!~

cuti deepavali ari tu lieya & co. balik melaka.....kiteorg ni kalo balik melaka mmg tak sah kalo tak singgah pantai  puteri...ye lor, dah katenye dekat gile ngan umah mertua kan, op kos la wajib singgah heheeheh....lagi2 mia mija suke lepak pantai....tapi kali ni pergi tak kasi mandi pun, main pasir n air gitu2 jek.....





anak2 lieyalatif...mcm biase laa tetap jakun ngan kucing hahahaah


kalo mia ngan papa, mija op kos la ngan  mama....

temenung tgu ABC n cendol...


aummmm!!~

start korek2 pasir....


papa n mia buat kasut pasir heheeheh


okey, lagi sikit mau siap...

dah siaaaapppp....he he he

kiteorg pegi dah lewat petang...matahari pun ala2 nak tdo dah keh keh keh....



aik? tu ajek ke?...ha ha ha ...lum lagi.....ptg2 kang lieya update lagi yeak......hihihihi...







**kamis ni ari konsert mia mija...auwww...mak tak sabar okey, semalam pi bangi singgah pearl haya belikan tudung mia mija.....bagus cikgu dieorg ni, mule2 konsert joget terkinja2 lagu moden....penutup konsert ade nasyid ....hihihihi.....














20 celoteh sahabat

Konsert? wahhh..
ena pun jd tak sbar nak tengok.. heheh

November 9, 2010 at 9:12 AM

ishhhhhh memang best main pantai nie .. kan main suka mia tuu .. ayah pulak melayan main pasir .. ermm menjadi lahh sukenyaaa :)
anak2 akak mcm tuu jugak dikk kalau ke pantai suka main pantai dan berdiri di kaki air ..

mereka takut mandi pantai , prefer mandi air terjun :)
layan pulak ABC .. perghh memang sesuai dikk :)

November 9, 2010 at 9:44 AM

Seronoknyaa..umah mertua dekat ngan pantai yer.. Iye laa kan..kalau tak singgah tuh tak best laa..mesti nak pegi kan.. seronok tgk budak2 tuh main pasir..

Sure happening laa nanti ada konsert.. :)

November 9, 2010 at 9:47 AM

diorang buat 2 performance ker lieya...memang mantops la...lebih kurang jer kita skrg nie lieya...x sabar2 nak tgk performance anak kan...hehehehe...

November 9, 2010 at 9:54 AM

kompem umh mk mntue ko dkat ngan umh akak aku....sbb tmpt ni salu aku g klu g mlaka...heeeee

November 9, 2010 at 10:00 AM

bestnya duk dkt ngan pantai..berangin je rasa...nasib dorang xminta main air yer..

kamis yer konsert dorang..mesti best siap ada joget2 lagi, suka tgk...mesti ari2 dorang prektis kat umah kan...anak sy sabtu nie..

November 9, 2010 at 10:01 AM

suri pun suka pantai2 ni..
suka air...
ada konsert yek..
bestnyer..mesti comel je joget2 nnti..

November 9, 2010 at 10:21 AM

seronok g bersantai bersama keluarga kt tepi pantai lieya.. tmbhn lg ank2 suker bebenar main pasir..

November 9, 2010 at 10:23 AM

bessnyer layan pi pantai.....dapat dgr bunyi ombak lagi bess...hehe

November 9, 2010 at 11:58 AM

bes ar ko umah MIL dkt ngan beach kan.. leh jd beach girl..kekeke

sdpnyer ABC tu wei..ish masuk blog ko ni manjang je aku lapar tau

November 9, 2010 at 12:20 PM

gambar omak eh takdo ko?

November 9, 2010 at 12:23 PM

tu yang syok kalau kampung halaman kat tepi pantai.. ada jek modal nak bersantai kat tepi pantai kalau balik kampung. tengok lieya makan abc dan cendol teringat lepak2 kat bagan lalang..

tak sabar nak tengok dorang berkonsert .. hehehe

November 9, 2010 at 1:16 PM

memenag tak jemu gi pantai..
aku punya umah dekat ngan pantai pun rasa hari2 nak gi..tapi time sejuk takleh aahh..beku!

November 9, 2010 at 1:24 PM

bestnya umah kat tepi pantai...
suka tgk pics mia 'pakai kasut' dgn gumbiranya...
nampak hepi tul sis...
layan ABC tepi pandai pun besttttt...
dgn angin sepoi2 bahasa plak tu..
sib baik takde bantal...
kalo dak mau dah zzzzzzzzzz....

November 9, 2010 at 3:10 PM

konsert??bestnya lieya. best jadi mak budak, anak dh besor ni

November 9, 2010 at 4:29 PM

budak2 memang suka ke pantai kan ..
usahkan budak2.kty pun sukak..

November 9, 2010 at 4:30 PM

terer aaa shah buat kasut pasir...

November 10, 2010 at 7:34 AM

Terasa rindu pulak nak pergi pantai, dah lama tak pergi leiya.seronoknya tengok anak dara ko tu main pasir.

November 10, 2010 at 11:10 AM

seronoknya..lama dah dee x gi pantai..dpt merenung matahari terbenam..damainyalah kan...

November 11, 2010 at 11:11 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy