Tuesday, November 9, 2010

sambung yg pagi tadi punye~

haaa moh kite sambung cite pagi tadik hik hik hik....lepas main pasir, main air lak.....kali ni tak kasi mandi sebab due2 budak ni selsema.....kang lagi melarat lak sejuk2 kang.....





 dulu mia mija ni mase kecik2 takut/geli gile ngan pasir...bawak pi pantai, sure mintak dokong.....jgn harap nak cemar duli jejak tanah .....kalo dah besar panjang camni pun takut/geli pasir mmg aku lempang ajek bagi sedar asal usul ko hahahahaha....




pak budak ngan budak2....gambar aku jugak yg yilek....

mia lagi ...


eh ade terselit.....aci x muke tak nampak..sememeh beno ar!~


tetibe leh plak mia buat tiger show kat situ...seb baik pakcik tu buat dek tak tergoda ha ha ha ha



yg si mija kejenye angkut pasir n campak kat air....dari mule dtg sampai nak balik....

last but not least....pic mak budak ngan budak2, abaikan suar yg tersingsing sebelah tu, tak pasan nak betulkan......hiks!!~




mase cuti deepavali aritu, meriah gile pantai puteri...ramai betul org...dgn campingnye, BBQnyer....picnicnye....sonok tgk....




** tgh berpikir2 lagi..raye hari nak lik melaka ke johor......









30 celoteh sahabat

Lieya,hehe...knur tertinggal episod pertama ya...

bila dah besar dah tau mcm mana seronoknya kat pantai...dah lupa ngan geli2 tu semua...wah lieya knur pun lama tak lepak2 kat pantai...aduh jeles ni tengok lieya sekeluarga bercuti ditepian pantai...hehe.

November 9, 2010 at 2:57 PM

Mendamaikan jer tengok laut ni....dah lama tak pi ni...nampak perut pun jadiler hehe

November 9, 2010 at 2:58 PM

apa kata...raya nnti...datang penang jer....cuti-cuti malaysia kt sini...hehehehehhe

November 9, 2010 at 3:07 PM

huhu..

ena last singgah pantai puteri tu masa tahun 2008.. fuhh! lama sudah.. dah memanggil tu utk ke sana.. tapi ntah bila la..

cantik la gambo time senja2 kan!..

November 9, 2010 at 3:10 PM

bestnya dapat tengok matahari terbenam kat pantai...
mesti tenang je terasa kan sis...

November 9, 2010 at 3:13 PM

besttnyerrr lepak kat laut... akak mmg dah lam atak gi.. terakhir masa sarat si umar... wah2 cantik dah hasil tembakan kamu dik...

November 9, 2010 at 3:28 PM

bestnye dah lama tak turun pantai... bilahlah nak g ni..

November 9, 2010 at 3:49 PM

x sabar nak ke pantai..hoyeh! hoyeh!

November 9, 2010 at 3:58 PM

sebb selsema...yelah kang berendam lagi , lmbatlah nk ekbah selsemanya..dahlah nk buat konsertkan..

sy pun dah lama xpg pntai..last pg bln 12 tahun lepas...

November 9, 2010 at 4:04 PM

balik la dua dua kampung lieya...lagipun bukannya jauh sangat kan...pagi raya kat johor petang raya kat melaka...

November 9, 2010 at 4:12 PM

pantai oh pantai...
damainyer rasa..hehhe

November 9, 2010 at 4:22 PM

huhu..berjimba2 di tepian pantai. rasanya Humaira pun still takot ngan pantai.

November 9, 2010 at 4:27 PM

jhr...sbb depavali dh blk mlaka...fair n lovely...heeeee

November 9, 2010 at 4:32 PM

berderak ke pantai..kami pun dah lama tak ke pantai..

ko guna kamera apa ek..cantek2 la gambar..aku kejelesan nih..hehe

November 9, 2010 at 5:13 PM

best nyer ke pantai..ni anak aku kalau dapat pegi,tak ingat nak balik dah...suke sgt dorang beremdam dlm air lautt tu..

November 9, 2010 at 5:19 PM

fuh kalau la akak ada kg tepi pantai ni, compem farhan dan emily asyik ajak balik kg. depa suka bebeno main pasir ni..

sesekali bawak gi pantai memagn terasa nyaman jek kan.. kat kl ni dah la pencemaran alam/udara banyak..

November 9, 2010 at 8:22 PM

aku suka pic2 ko. ala2 misteri sapakah mama budak2 ni? muka x nampak, nampak perut & belakang je.. he he he

November 10, 2010 at 7:36 AM

Syoknya main kat Pasir. Dah lama tak pergi pantai. Tak ajak dorang buat sand castle?

November 10, 2010 at 8:42 AM

Bestnya..tgk lauk tuh..dah lama tak pi pantai..

Sampai nongeng2 ekk..budak2 tuh dek seronok yer..

November 10, 2010 at 10:02 AM

gambar yg last tuu akak suke dikkk
heheheh aah mia dah buat tiger show kat situu kenapa pulak tuuu ...

mcm2 hal kan melayan kerenah anak2 kita nie dikk .. tulah buat ati kita selamanya .. walau nakal mcm mana sekalipun kann :)

November 10, 2010 at 10:15 AM

bestnyer dpt lepak2 di tp pantai gitu... lama aku tak jln di tp pantai...
suke si mia ek jln2 gitu ala2 gadis sunti gitu

comei je peyot ko ek lieya

November 10, 2010 at 11:19 AM

bestnyer dpt lepak2 di tp pantai gitu... lama aku tak jln di tp pantai...
suke si mia ek jln2 gitu ala2 gadis sunti gitu

comei je peyot ko ek lieya

November 10, 2010 at 11:19 AM

kekeke x tahan ngan statement ko "kalo dah besar panjang camni pun takut/geli pasir mmg aku lempang ajek bagi sedar asal usul ko"..hahaha.. sib baik mia&mija sedar diri awal2 kalo x naya je kena lempang..kuakakaka

laut kt situ ok ke kalo nk mandi. mak da lama x mandi laut. salu kalo mndi laut g PD je. tp sejak heboh jmpa buaya kt PD tu mak x berani noks

November 10, 2010 at 1:16 PM

gmbar suar sebelah blipat tu yg payah nak jumpa

November 10, 2010 at 2:01 PM

aiii.. dua badik ni macam kembar pulak aku tgk.. tinggi dah nak sama.. pakai baju sama..

sonok main pasir??

November 10, 2010 at 2:25 PM

bersih pantai dia..

kalo ada sampah terus takde mood sey

November 10, 2010 at 3:27 PM

x aci lerr...gambar x nampak muka...

November 10, 2010 at 5:18 PM

amboiii.. seronok2 nye jalan2 ambik angin lautt.. tengok laut bleh campak semua stress jejauhh.. hu hu huh

November 11, 2010 at 7:22 AM

cantik betul gambar sunset tu..ini semua dslr ke camera phone je lieya..

November 11, 2010 at 11:09 AM

Nice pic...

November 12, 2010 at 5:52 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy