Thursday, November 11, 2010

nak tgk mia mija joget2...


ari ni aku cuti ...nak tgk konsert mia n mija kat laman cerdik arini.....mia joget lagu melayu Tari Tualang Tiga lagi koooooooooooo...liuk lentok joget2 kat umah...ha ha ha.....si mija plak lagu Sha Na Na (amy mastura) ...lagu nasyid pun dieorg nyanyi gak nanti......si mija bab belajar mmg liat tapi bab nyanyi n joget no 1..ari2 dok praktis kat umah...terjoget sane, terjoget sini....hihihihii.....so ari ni kami laki bini gigih ni pi konsert mengusung kamera godang ngan kamera compact....ye ar mane nak snap gambar, mane nak rakam .....so sorang rakam sorang amik gambar.....ikutkan tak payah susah2 sebab aku dah order dvd konsert dieorg ni hihihihihi sajek! mak excited katernyer kaaaaannnnnn he he he....so aku nak pi layan anak aku terkinja2 jap....sementara tu, korang layan laa si mia ala2 rocker tak bertauliah ni yeak .....


*
*
*
*
*
*
*

sila tgk kekuda anak aku.....ha ha ha





kemain terpekik telolong dlm umah....




goreng nasi tak reti lagi, tapi goreng gitar mmg dah tera dah....ha ha ha
ko tgk, siap terjongket2 lagi hah hahaahahah





sebelum mak ko ni kene  heart attack, baik ko simpan gitar tu, amik buku bace buku!!




gitar tu atuk johor yg belikan.....mase nak beli gitar ni, mia n mija ikut atuknye pi kedai bertiga...pastu asek2 ckp nak 'jinta'.....sikit2 nak 'jinta'.....jgn kate atuknye, aku ngan papa dieorg pun naik buntu pikir ape laa 'jinta' yg dieorg nak ni....rupe2nye..... 'jinta' tu adalah gitar ha ha ha...rase nak hempok jek sorang2 ha ha ha







**arini aku cutikan....esok masuk keje ..sure bertimbun keje....huhuhu












33 celoteh sahabat

syabas bete.inilah yang acik suka, kecik-kecik lagi dah menunjukkan skill bermain gitar. Sambil main gitar, tolong mama, masak nasi goreng tau, nanti mama marah.khe khe

November 11, 2010 at 9:22 AM

Wahhh..
boleh ganti ahkak ELLA la camniii!!
Ratu Rock Baru!

November 11, 2010 at 9:34 AM

masa akak tengok gambar mia mula2 main gitar tu dah macam yuna la.. pakkal jek tak pakai tudung yuna. hehehe

betul la lieya, akak pun order dvd konsert farhan, tp kita as mak, tak puaskan. mesti nak rakam sendiri..

tp lieya lagi untung dan berbaloi, sebab mia dan mija dua2 sekali buat konsert.. so puashati la dapat tgk 2-2 berjoget. beli cd pun tak rugi..

November 11, 2010 at 9:54 AM

goreng sampai hangit mia n mija!!!!!
hahahah, leh masuk idola kecil la musim depan.. heheheeh..
alya suke wat konsert lam bilik air, ntah ape die nyanyi tataw.. pakai ikut kuo aje.. huhuhu, nk2 time magrib.. eee, sabo je la.. korek idung leh jd lagu, fening makcik!!

November 11, 2010 at 10:07 AM

lieya.. si mia ni dah boleh masuk idola kecil ni.. nampak mcm pro jer..

November 11, 2010 at 10:07 AM

memang ada bakat & gaya la sis...
u RAWKKKK dengan jinta u mia ngehehehe!

tapi tu la kan sis...kkdg budak2 nye nie punya bahasa buat kita fenin memikirkan amendalah dia nak kan :D

November 11, 2010 at 10:38 AM

hoohh esok ko mskkn pic dieorg berjoget2 tu ek...klu aku jd ko pong aku teruja nk tngk konsert ank sndri...heeeeeee..go go miamija gooo...

November 11, 2010 at 10:44 AM

wah...gitar goreng
ni kalau atok ader kompem leh jadi rahman hassan (hikhikhik)
Lieya rakam jangan tak rakam
esok mia mija leh tengok bila dah umur dewasa nanti
mesti gelak gelak

November 11, 2010 at 10:51 AM

Waahh dah pandai beraksi yer.. ada cam gaya pro plak.. caya laa.. budak2 skrg nie cepat betul pick up yer.. semua dai pandai.. :)

November 11, 2010 at 10:54 AM

xsabar nk tgk pic n video dorang..mesti comel..siap menari lagu tradisonal lagi..comelnnyyaaaaa menantu i tu nanti..oppps...

amboi mia rock wa cakap sama luuu...jinta yer..he he he..

November 11, 2010 at 10:55 AM

kt rumah yg suka gitar si fifi tu..tp gitar kapak yg besau tu..kihkihkih..

wah..syoknya mia n mija perform kt konsert kindy nanti..

November 11, 2010 at 11:08 AM

wahhhhh..

tak sabar nak tengok perfomance dorang... eh! anak ena cam tak de je semua nie?? hoho

November 11, 2010 at 11:54 AM

hahahhahaha kelakooor akak tgk dikkk wehhhh ...

duk terketik2 kaki mia tuuuu heheheheh , mcm2 hal anak2 kita nie kann

November 11, 2010 at 12:05 PM

wow mesti excited. kalau aku pun harus ambik cuti. have a nice day ye..x sabar nk tgk berita konsert dua badek ni

November 11, 2010 at 12:18 PM

x sabar nak tgk video budak berdua nie menari...hehehehe...sabtu nie turn qistina plak...

November 11, 2010 at 12:19 PM

fuhhh mia goreng mmg pukul abis la. menangis hillary ang tgk. man kidal pon mau meraung nih.. hahaha mmg ada gaya. siap pasang kekuda tu.

November 11, 2010 at 1:01 PM

syokkan tgk anak2 wat persembahan..aku nya turn ahad ni..hihi

November 11, 2010 at 1:07 PM

keh keh keh...rocker yg vogue gitew......

untung ler mia & mija
atuk johor tak pernah sunyi belikan menan....atuk kan .....sanggup jer demi cucu2 kesayangan.

wei...kelakar arr mia
kemain lagi dia menggoreng gitar tu...

November 11, 2010 at 1:40 PM

wah...ada pengganti ella nie..cuma kena gilap lagi jerk nie..hehehe

November 11, 2010 at 1:48 PM

leH gaNti maN kidaL nih.. ekeke

aKak cePatlew nk tGK diorG meNari...

November 11, 2010 at 2:28 PM

tak sabar nak tgk video mia ngn mija kat konsert..nie.

wah ade bakat leh jadi musician

November 11, 2010 at 2:36 PM

itulah bestnyer anak pompuan dan bezanya anak pompuan dgn anak lelaki...sporting...tak maluuuu....siap practice bagai kat umah...anak lelakiku tak dernyer dia nak layan ummie dia practice semua tu kat umah ;).....silalah upload gambar konsert byk2 yeeerr nanti ;)

November 11, 2010 at 3:44 PM

wahwahwah.. goreng garing dia.. ekekek.. hangus tak??

November 11, 2010 at 4:27 PM

hahahah...kelakar baca citer akak hari nie...stail mia goreng gitar tue....pergh...kalah man kidal ok...

November 11, 2010 at 4:28 PM

Jinta..tu gitar...huhuhu..lawak benor ayatnyer tu....wahh ni kecik2 dah pegang gitar ni..dah standby nak practice lagu utk dodoikan baby baru la tu...huhuhu...

November 11, 2010 at 5:19 PM

wah!!! ada bakatla nanti leh masuk bintang kecil...cubala bawak depa pi audition glemer u hehe

November 11, 2010 at 6:36 PM

wahhh..dasat.. ratu rock putrajaya nih..hehe

November 11, 2010 at 9:28 PM

wah..ni bakal masuk AF20 sok ni..takpe la mia mija..mama marah..sok2 mana tau jadi juara..jadik artis..malaysia kekurangan artis wanita pakai gitar..

November 12, 2010 at 2:50 PM

gitulah gamaknye kalau bebudak excited nak masuk xtvt sekolah.. hari2 berpraktis ye..

November 12, 2010 at 4:21 PM

dvd konsert? amboi kalahkan artis.


ko bebaik, besok dorang nak drum set yang besar gedabak tu, mana ko nak letak? living room? huhu

November 12, 2010 at 6:40 PM

hehe, nak jadi ratu rock negara tu..

November 13, 2010 at 12:18 AM

ahahhaa.. ok la tuu... esok2 dah bertambah adik kang pandai le goreng nasii! ha ha ha

jgn lupa hapdep gambar concert diaorangg.. suka tengok gelagat anak dara kembar nihh he he

November 14, 2010 at 11:06 PM

ikut bakat saperla teww kanns.. ehehe

November 15, 2010 at 8:13 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy