Tuesday, February 14, 2012

berchoc fondue di haagen dazs......




kite ari ni takde mood nak menceceh byk2....so moh layan gambar yg ade utk ari ni yeak.....



(1)





(2)





(3)






(4)





(5)




(6)




(7)






(8)







(9)





(10)





(11)





(12)




(13)



tetibe terselit video si gedek2...layannnnssssss....





sowi, takde mood nak membebey sebab perut tgh bergelodak maha dasyat.....tu le, sape suh telan pil nona roguy tu pagi tadi kikiki.....esok kite borak2 yeah....







** dulu aku target sebelum umur 30 dah cukupkan korum anak 4 org..nampaknye target tak mencapai sasaran....so kene up lagi target umur tu....kikiki









26 celoteh sahabat

muda lagi liya... lepas ni dayyan dah besar sikit boleh usaha untuk no 4..

February 14, 2012 at 9:49 AM

sedapnya mkn diHD ko...celup2 coklat gitu..hehe

tak per lieya muda lg tu...boleh preggy lagi..

February 14, 2012 at 9:56 AM

salam Lieya..pic (8) stowberi cicah coklat tu...akak like..hehehe

February 14, 2012 at 9:59 AM

Nyum2 strawberi coklat..

Alaa Lieya muda lagi boleh lagi sampai 5 pun tak per.. Go! Go! Go! .. :)

February 14, 2012 at 10:08 AM

aiseh.... meleleh air liuq makcik yg baru habis pantang nih ehehehehhe. tak tau plak ada menu special ala2 choc fountain kat HD. best gak nihhhh

February 14, 2012 at 10:20 AM

sedapnyer....nak sikit......

February 14, 2012 at 10:29 AM

mencik..mencik!!! x dapat tgk smua gmbo yg ada kat sini...ni yg rasa mcm nak bagi sebiji bom atom kat TM nih....huahuahuaaaa......

apasal makan pil nona roguy time kojo ni lieya weiii...mmg roboh la tandas kat opis tu nnti...kikikiiiii......

xpe lieya...max umo 35 utk tambah anak lg...:)

February 14, 2012 at 10:43 AM

sedapnya...terliur tgk gambar2 lieya ni

February 14, 2012 at 11:10 AM

jom lieya... lawan dgn kak zana. kak zana pun rasanya preggy yg last ni..

x bole tahan tgk HD... tetiba ngidam... heheheeh..

February 14, 2012 at 11:12 AM

hamoii...jeles tgk org cicah2 coklat

lawo kasut gugirl2 tu..sempooiii abis

dayyan tu bolat je mata tgk sekerem yerk..amboiii

ko telan pil dayyan yak2 x..heheh..

up sket smpai 35 lieya..hahha

February 14, 2012 at 11:28 AM

sedapnya lieya.. satu set cenggini berapa harga ek?? tak pernah lg try

boleh lg ni lieya.. up sket 32.. hehe.. haku ni 30tahun br ada dua anak..

comel gambar mia mija tu.. mmg cam kembar..kasut pon serupa jek..

February 14, 2012 at 11:36 AM

alamak... sedapnyer wei... si mat puting tuh nengok je yek... msti dia pun dpt lyn skit kn coklat tu hehehe...

ko ok gk 30 dh ada 3, aku 30 baru 1, nk tmbh lg 1 pun seram heheheh...

February 14, 2012 at 12:41 PM

oh tidakkkk....nak jugak.....

February 14, 2012 at 12:53 PM

wahh...meriah.....adelah sangat sedap itu eskem....huhuhuhu..jilat jari jer tengok pic tu....huhuhuhhuhhuhu.....keteringan meluap2 pulak...huhuhhhhhhhuhuhuhu....dayyan comeyyy....

February 14, 2012 at 12:54 PM

ya ampunn, aiskrim tu buat i tergoda youuu..betul2 teringin ni kalah org yg mengidam.. hehe

February 14, 2012 at 1:32 PM

sedapnya.. alahai..



ena yg dah 32 ni yg ke-3 pun tak mai mai lg.. apa nak di kata.. kita hanya mampu merancang... huhu

February 14, 2012 at 2:04 PM

tergoda tengok, sedapnya....

esok2 ada rezeki buat lieya...

February 14, 2012 at 2:51 PM

amboiiii makan aiskrimmm yeee
huhuhu mana nak cari nie
kat sini x der nie dikk huhuh

February 14, 2012 at 3:49 PM

meriah tgk gmbar tu......

February 14, 2012 at 6:07 PM

bestnya nmpk makanan tu...blh tau tak kat mana ni..manalah tau lain kali blh singgah sini jugak..hehe

February 14, 2012 at 9:20 PM

kawan dee penah makan choc fondue ni kat haagen daz..serius nmpk sedap sgt..tapi dee tak penah cuba lagi..hehehe..

February 15, 2012 at 12:00 AM

sedapnya tgk eskrem bulat² gitu kak wehh..

*comelnya kasut mia mija..pinky pinky..

February 15, 2012 at 8:12 AM

sodapnye eskrim.. yummy!

February 15, 2012 at 11:15 AM

wah...pencinta pytonatal gak ke?saya pun..perut terasa ringan jek bila amik...hehe

February 15, 2012 at 2:00 PM

comel kasut diorang tu..mrk tu mcm kembar...

ohh sebaya rupanya kita...tkpelah nanti esok kita lumba yer..yana pun br dua,lagilah...


tk tahu kenapa arini sign in jd nama laen plak kat blog lieya ni...broadband ni plak kemain slow

~maya mayana~

February 16, 2012 at 5:06 AM

lieya nak target cam akak ye, dua lelaki dua perempuan. akak pregnant firdaus masa umur 35.

sedapnnya hazen dass, rega pun sedapkan : ) akak suka kalau tengok mak ngan anak sama bergaya cth cam lieya ni., ada tu mak lebih bergaya dari anak : (

February 16, 2012 at 6:42 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy