Wednesday, February 29, 2012

wordless wednesday ~ kecohdipagiarirabu



mama dan anak2 yg tomey2 di pagi ari rabu....papa tukang amik gambar sudaahh laaaa wakakakakaak
pagi2 papa yg anta semuanye ke sekolah & taska...
 petang mama plak tukang kutip budak2 ni...name jek keje same2 kat putrajaya tapi bawak keter kene gak asing2 huhuhuhu....ape yg penting! kerjasama!!


 *gambar fresh baru snap pagi tadi nieh*







** akhirnye terpakse ucap selamat tinggal pada NV..... wink..wink....





35 celoteh sahabat

ala sweetjer lia gi keje.. yang penting kerjasama

February 29, 2012 at 9:06 AM

cantiknya lieya harini.. mcm anak daraje. hihi

February 29, 2012 at 9:09 AM

wow

makin slim

February 29, 2012 at 9:11 AM

Cantik2.. suker tgok kawan2 yg bkerja nie..pagi2 dah cantik2, wangi2 nak ke opis..selamat bkerja lieya..

February 29, 2012 at 9:25 AM

mama anak 3 maintain selim melim! ahaks

February 29, 2012 at 9:44 AM

phewwwitt mama vogue
cun arr ko dress up camtu
aku nak pakai camtu tp hakikatnya badan dah camnie
berangan jer lah dulu

he he he

February 29, 2012 at 9:46 AM

comelnya lieya...mama vouge lg tu..hehehe

February 29, 2012 at 9:57 AM

wow cunnn nya akak ku ini...

February 29, 2012 at 10:00 AM

happening jerk nengok... hehe memang nampak kecoh...

February 29, 2012 at 10:20 AM

mama...naper peace tunjuk ke bawah lak tuh...ahaksss....


wahh...dah goodbye to NV welcome to..???? jeng3.. !!

February 29, 2012 at 10:28 AM

mesti riuh rendah masa nak berposing ni kan...hehe...
mama cun anak2 comel...:)

February 29, 2012 at 10:29 AM

wink wink cantek...tak pernah akk tgk nko pakai camni (ker akk yg ketinggalan hahahaha)...btul tu kerjasama itu penting kihkihkih...pssttt NV dah abis ek, so skincare apa yg nak pakai tu (^__^)tambah cantek la pasni kuikuikui...

February 29, 2012 at 10:35 AM

sama la...keje tempat sama tp kete bawak asing2 hhhuuuu...

anak3 comel,mama pun cantik jugak!

February 29, 2012 at 10:43 AM

heheheh... takpe2...
nk wat camne kan... tuntutan keje...
makin selim la maknyer kalu dh bz gini kn

February 29, 2012 at 11:04 AM

wah makin gorjes le lieya..makin selim melim,.

February 29, 2012 at 11:17 AM

alala tomeinyer sempat lagi photoshoot... I suker sgt ur office attire...santek!!!

February 29, 2012 at 11:30 AM

Gua jeles tgkn badan lu mantain....huhuhuhhu....

February 29, 2012 at 12:07 PM

cun la lieya..cantik baju lieya tu..

February 29, 2012 at 12:39 PM

Uii..dressing lieya kalah anak dara, silap silap orang kata 3 budak comeiii tu macam adik lieya jer kekdahnya..

February 29, 2012 at 12:44 PM

cantik2...

February 29, 2012 at 1:45 PM

seronok tengok gambar ceria di pg hari~hehe..

sama lah lieya ayah tukang hantar balik maknya tukang kutip....dan pergi pun asing2 wp sama laluan sama kompleks...huhu..

suka tengok dressing lieya...dulu2 pernah gak bergaya gitu skrg ni dh tak sesuai body mkn bambam...hehe..

blh kasi petua camne nk slim cam lieya...hehe

February 29, 2012 at 2:00 PM

apa yang penting kerjasama...
gurau senda di pagi hari bersama anak2...

February 29, 2012 at 3:42 PM

lieya nye dressing arini sama je ngan opismate ena.. hihi.. ena suka juga tp sendiri segan nak pakai.. apa daaaaaaaaa..

February 29, 2012 at 4:07 PM

sukalah tengok dressing lieya.cantik .amboi kemain sidayyan nak encang.mia ngan mija tu tak ikut sangat muka lieya .

February 29, 2012 at 4:11 PM

aah lahhhh bukan mainnn layie
3 beranak nie .. ekeke sempat layie posing2 sblm ke destinasi masing2 .. ;)
siapp peace tuu lieya

February 29, 2012 at 5:22 PM

Amboi2.. kan main lagik posing2 maut anak beranak nie yer.. :))

February 29, 2012 at 5:48 PM

pagi rabu yang ceria.......hepi family.

February 29, 2012 at 6:03 PM

bagus..semangat wonderpets...

February 29, 2012 at 7:20 PM

happy je anak2. ke mama yang terlebih happy? hehehe...

saalm perkenalan ye..

March 1, 2012 at 5:31 AM

hamoi2..kemain nk g keja sempat menyenap..msti dayyan yg paling masyam tu..hehehe..tp sedapp bau baby lg

santek pkai gitu..kelasss

ha..msti ko nk pkai produk yg ..em..aku tau..hehehe

March 1, 2012 at 8:48 AM

Lawalah sis! Postlah tips nak maintain slim gitu. Sharing is caring kan kan kan? ;-)

March 1, 2012 at 8:48 AM

samerla kiter dah lamer tak meraser duk sebelah asik bawak keter memasing...jer kan alangkah indahnyer kalo ader orang drivekan boleh mentdo lam keter almaklumla dr rumah ker ofis makan sejam gak + jamm kann..tetambah time balik kejer...

March 1, 2012 at 3:43 PM

bahagiaaa :)

March 1, 2012 at 4:22 PM

wah cung!!! tengok ko pakai camni dedulu ada aku pernah pakai.. sekali dak2 laki opis tegur kata cam minah dispatch... ceh hampeh la mulut derang tu... pastu bila pakai belt beso derang kata retis... last2 maleh ler aku nak poyo dressing g opis.... hantu betul la mamat2 tu takleh aku nak melaram...

March 2, 2012 at 11:05 AM

pagi2 mmg kecoh...yelah sornag ke taska sornag p sekolah..heheheee

lieya cnyik..mcm anak dares...

March 3, 2012 at 11:35 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy