Wednesday, February 22, 2012

worldless wednesday ~ mengopes jek keje ko dik!!

ini le budak yg sgt rajin mengemas beg sekolah kak mijanyer....
tak boleh blah muke busy bodynyer tuuu ekekekeek
(ops abaikan pampers gedek2 tu yeak)













** cepat le jemaat...nak balik kampung!...












28 celoteh sahabat

haha,

mesti kak mija bising lepas ni cari brg dia tak jumpa...hehe

February 22, 2012 at 9:11 AM

hehehehe menyepah ek..biasa..anak ai yg dah 5 tahun tu pun hobby dia nie ;)

February 22, 2012 at 9:15 AM

apa yg dicari dek dayyan tu comel sgt hehe

February 22, 2012 at 9:22 AM

Adoi.. dayyan tomei2 ada plak tocet kat atas pala tu yer.. :)

February 22, 2012 at 9:32 AM

hahaah comei bertoncetttttt

February 22, 2012 at 9:34 AM

tocang rock

February 22, 2012 at 9:42 AM

dgn tocet pokok kelapak nya tu...
dgn activiti 'mengemas'nya tu...
mmg nak kena gomoi ini budak tomeiiii....

February 22, 2012 at 9:52 AM

eh, tu beg Smart Reader tu...hehe...

salam dear, tengs drop by my blog n following mine...dtg sini nak follow balik...
eh, suka lah masuk blog ni, cantik sesgt...sejuk mata memandang...header pun cantik...

salam kenal jugak ye sis...

February 22, 2012 at 10:19 AM

si kembar dah pandai mengemas..abih semua dia kemas..now tgh bercita2 nak naik tangga lak..adoi...

February 22, 2012 at 10:23 AM

dayyan pun mahu baca buku gak le tu... abis la semua benda mahu mengopes yer... tak nak lak dayyan mengopes pampers tu...baru mama tak larat nak mengemas nnt..kuikui...
alahai comel la dayyan ngan rambut coit atas kepala tu...hehe.. mesti mama punya kerja tu...

February 22, 2012 at 10:27 AM

nak nolong kemas kan beg lah tu...hehe

owhh jumaat blk kg ehh..best kan..?

February 22, 2012 at 10:39 AM

haha comey jer diaa mengopes =)

February 22, 2012 at 10:40 AM

alalalaaa..sampai b'peluh2 dayyan :) cari apalah dalam tu dik??

balik kampung..??? jhr ke melaka...?

February 22, 2012 at 10:41 AM

pandai dayyan selongkar. cari apa tu dik???ada mainann ke? hehe

February 22, 2012 at 10:46 AM

cari cokelat ler tewww!!!

hahaha.. jgnkan kata Dayyan,
si Alya pun sama jer..
menyelongkar aje enbeg mommie nk cari cokelat.. huhuuhuh

February 22, 2012 at 10:51 AM

geramnye aku..
1..smlm aku nk komen kt n3 pasta brocoli sos x dpt sbb tetiba opis aku detect ko nye blog ada porno..giloss..blk umah x smpt on9 lak

2. somelnya la dayyan ikat toncet atas pala..siap pkai getah tempe je mak kooo..keh3...

February 22, 2012 at 10:55 AM

akak pun tak sabar nak jumaat ni... nak balik kampung jugak..

February 22, 2012 at 10:56 AM

Dia nak cek keje sekolah kakak kot...

February 22, 2012 at 11:02 AM

hehe... jgn dayyan boh pampers dier dlm beg kakak mija nyer dah... t habis la kwn2 k.mija ingat k.mija pakai pampers lg... ikikiki....

February 22, 2012 at 11:20 AM

ala nak balik kampung gak.. tapi mingguni tak leh gak.... ala comeljer ko dik...

February 22, 2012 at 11:21 AM

ekekkeke ngopess ape lah tuu
leka nooo ! .. ;)

February 22, 2012 at 11:30 AM

rajin anak dara... eh anak bujang ko lieya.. hehe

February 22, 2012 at 11:32 AM

amboi dayyan selongkar kakak nya beg eh..

cute je ada toncet.

February 22, 2012 at 11:53 AM

come dayyan ada pokok kelapa tu...hehehe cibuk yer dia usik beg kakak...

February 22, 2012 at 11:55 AM

dayyan budak rajin nie...
comel nyer...geram..
dah lah ikat rambut tu...cinonet je...

February 22, 2012 at 6:41 PM

kemain lawa tocang pokok kelapa..

kampung kat mana?

February 22, 2012 at 7:01 PM

mak aih!.. comel mek dayyana ni heheh

February 23, 2012 at 9:54 AM

seronoknya balik kampung : ) kenapalah ko ikat rambut sidayyan tu.kui kui kui babab vontot kang baru tau.geram tau akak nengok sidayyan ni.

February 23, 2012 at 9:07 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy