Wednesday, February 8, 2012

wordless wednesday ~ cutilamemalasnakkeje




WW tuk minggu ni...layan budak baru dpt kaki ni yg skarang ligat merangkak, memanjat, meniti.....tgk tu, menyusu pun tak mo sopan2 baring....ganas doook?? wakakakaakak






ganas kan? ha ha ha...cepuk montot tu kan dayyan!
budak tecik ni dah pandai tepuk amai2, dah ngantuk nak tdo pun aku nyanyi lagu tepuk amai2 gigih angkat tangan nak tepuk ha ha ha...sian dayyan kene dengki ngan mama....kat fb ade aku tepek videonyer...kat youtube nanti le aku upload...sape2 nak tgk video2 yg aku upload kat youtube search ajek (damialieya) yeak.....


ape pun, seb baik kak mia ngan kak mija bangun senang jek ari nie heheheehe....bersemangat dieorg pegi sekolah.....mamanye yg lemau nieh! huhuhu









** pagi ni bangun tdo tgk2 hidung berlendir, mate merah & panas.....jgn le aku nak demam plak......









30 celoteh sahabat

hahha..ganaihhnya dayyan gedek2 hidap nenen..

February 8, 2012 at 9:00 AM

memang ganaz wei..hehehe...
time umur gni mmg slot menganas je lah..
ko sabar je lah...

February 8, 2012 at 9:03 AM

cuti 4hari takmo dmm yek,naik keje baru nk dmm... cpt2 lah mkn panadol yek kwn ku...

alahai si ensem boy nih... mcm2 gaya yek dia... psni ada lah org nolong ko ngemas2 umah yek

February 8, 2012 at 9:06 AM

haha..sama mcm Adam lah.. tertonggeng tonggeng minum susu..

ya.. sgt malas mau bekerja..tp harus digigihkan jua.. :)

February 8, 2012 at 9:07 AM

ni dah bukan entry wordless wednessday nih....
hahahaha

February 8, 2012 at 9:14 AM

Ganaihhhnya Dayyan..sure suma brg2 ko kena simpan kan..idak habis di explorenya..:)

February 8, 2012 at 9:14 AM

dayyan tayang bontot sambil isap susu yer... hehe.. mcm2 gaya dah klu dapat kaki...

February 8, 2012 at 9:17 AM

hamboi2!! aksi t'tonggeng2..bahaya nih 18sx hahahaaaaa... sama lah dgn piyas ni lieya lasaknya kemain lagik...udah le lambat beno nak b'jalan asyik nak b'dukung jerk..skrg dah x mo dok dlm walker...selalu lps je dia kat bawah tp kene make sure kat lantai tu bersih sbb klu x semua dia kutip masuk dalam molot...

klu kat dlm kete dgn kakak2 t'kekek2 kat blkg fuhh renyah dia nak ikut juga konon mcm dah pandai jalan sendirik...

lambat pulak hero sorang ni dapat kaki...

February 8, 2012 at 9:27 AM

amboi dayyan minum susu smpi tertonggek mcm tu sekali...hehehe:-)

February 8, 2012 at 9:32 AM

waktu sekarang la theyols akan mudah jatuh terhantuk everything....but mmg ganaih ur baby alololo

February 8, 2012 at 9:44 AM

dayyan dah dpt kaki ye , tambah selim ler lepas ni mommynya

tu lah ari ni lemau g keje..nasib kt opis takde keje..leh layan tonton

February 8, 2012 at 9:53 AM

Hahaha..ganas betul dak dayyan nih hisap susu !

February 8, 2012 at 10:37 AM

amboiiii kamuu dayyannn.. rakusss...

eloo mama.. apa yang di blur kan tu.. kikikikiki

February 8, 2012 at 11:13 AM

ingatkan salah masuk blog....
suka suka suka sgt layout baru nie...
sweet lah....

tak ghupa budak hisap susu...
cam nak gusti ada lah hehehehehehehe

February 8, 2012 at 11:16 AM

Dayyan tgh buat yoga tu....comel sgt...

February 8, 2012 at 11:31 AM

ahahahha.. habis macam2 posing nak nenenn!! saborkan je lah Lieya oiiiii!

nko cuti lagikk? cuti banyak kalu.. ada ko kesahhh ekekekekek

February 8, 2012 at 12:48 PM

pergh dayyan
ganas sungguh anak bujang nie menyusu
kemian tertonggeng2 lagi

beh kurang cam anak buah aku si aiman jer lieya
kalau menyusu takde nyer nak baring2 dah
kalau boleh berjalan..aku rasa dia menyusu sambil berjalan kotttttt

February 8, 2012 at 12:55 PM

btw...tertinggal plak
cun layout ko
nampak sweet jerrrrrrrrk

February 8, 2012 at 12:55 PM

hahaha, tu la baru nama anak jantan kan dayyan..

erm ngikut perangai sape yerk agaknya tu.. hehe

February 8, 2012 at 12:58 PM

hahahhah...nak tergelak plak tgk si dayyan tertonggek mcm nie.....meh nak babap skit montot tue..... :)

February 8, 2012 at 2:14 PM

alololo tgh syok menjelajah sume tempat ek sbb baru ada kaki? ekekek.. comell

February 8, 2012 at 2:37 PM

doiii nie ape .. aksi rogol ke ape nie muahahhaha .. dasat tul si dayyan mengomol susu ibu nie .. waduh2 .. ;))

February 8, 2012 at 3:10 PM

dasatlah si dayan ni.. rakus... ehehehehe... mentang2 dah dapat kaki kemain lagi ye... tertongeng sana sini

February 8, 2012 at 4:45 PM

dia dah nak start lasak la tu =)

February 8, 2012 at 6:01 PM

tgk montot pn comel..kalau dh namanya baby tecik, semua sedap dipndangn mata....

February 8, 2012 at 6:10 PM

hehe..dahsyatnya menyusu,tk pernah pulak tahu ada aksi nyusu seganas ini..hehe

February 8, 2012 at 7:04 PM

ehh lupa plak..yana ingat lieya org melaka,selalu singgah klebang...yana asal blik mersing nk balik semula bukit gmbir mesti singgah gak ayer hitam tu...lawatan wajib :P

February 8, 2012 at 7:06 PM

lepas ni siap la mama dia...dayyan dh menganas...hehe..


dayyannnn...achik suka tau...kihkih

February 8, 2012 at 8:13 PM

hehehehhe...menongggeng nonggeng dayyan nenen yer...sama mcm dicha jgk...kdg2 dia buat jgk aksi mcm dayyan tu..smpai sakit nipple kita ditariknya..hehehe

cekci montot dayyan..hehehec

February 8, 2012 at 10:17 PM

biasalah lieya budak lelaki kena ganas : ).musim deman , batuk selsema sekarang ni . cepat-cepatlah ko makan ubat takut melarat.

February 9, 2012 at 9:07 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy